ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δέχεται γκολ από το πουθενά ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας αμυντικός ογκόλιθος»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην ευκολία με την οποία ο Παναθηναϊκός δέχεται γκολ και την έλλειψη ενός παίκτη που θα καθαρίζει άμεσα τις φάσεις.

Νικολογιάννης: «Δέχεται γκολ από το πουθενά ο Παναθηναϊκός, λείπει ένας αμυντικός ογκόλιθος»

Την απουσία ενός αμυντικού που θα «σβήνει» τους όποιους κινδύνους στα μετόπισθεν, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να μην δέχεται… τσάμπα γκολ, μνημόνευσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Λείπει από τον Παναθηναϊκό ένας παίκτης σφραγίδα. Ένας αμυντικός ογκόλιθος. Σαν τον Μολέδο, που θα καθαρίζει τις φάσεις, για να μην τρώει γκολ στην πρώτη φάση που του γίνεται. Αυτό είναι πρόβλημα και για το μέλλον. Δέχεται γκολ από το πουθενά, ακόμα και αν είναι ωραίο όπως χθες», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού έπλεξε το εγκώμιο του Αλεξανδρόπουλου, κάνοντας ειδική μνεία στα χαρακτηριστικά του με τα οποία θα κάνει καριέρα στην Ευρώπη αν βελτιωθεί.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.656 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, αναφερόμενος στην ενδεχόμενη αναβολή του ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ο Νικολογιάννης χαρακτήρισε την απόφαση της Αστυνομίας «της τελευταίας στιγμής» και εντελώς λανθασμένη ως προς τον χειρισμό της.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.