ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κανονικά θα διεξαχθεί το ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Παρά το αίτημα που κατέθεσε η ΕΛ.ΑΣ, το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί κανονικά την Κυριακή (05/12) στο ΟΑΚΑ.

Κανονικά θα διεξαχθεί το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε αίτημα από την Ελληνική Αστυνομία, ώστε να αναβληθούν οι αναμετρήσεις που επρόκειτο να διεξαχθούν την Κυριακή (05/12). Το αίτημα της αστυνομίας περιελάμβανε τα ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, αλλά και το Ιωνικός – ΠΑΟΚ.

Οι λόγοι που ανέφερε η ΕΛ.ΑΣ ήταν για τη διασφάλιση της δημόσιας τάξης, αρχικά με αφορμή την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου, αλλά και την επέτειο από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου τη Δευτέρα.

Ωστόσο τις τελευταίες ώρες, υπήρξε αλλαγή στάσης και σύμφωνα με όσα προκύπτουν οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά στην προκαθορισμένη ημέρα και ώρα, όπως είχε προκύψει από το πρόγραμμα.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.216 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα, τις επόμενες ώρες θα υπάρξει και επίσημη τοποθέτηση από την ΕΛ.ΑΣ που θα επιβεβαιώνει την παραπάνω απόφαση και την αλλαγή στάσης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.