ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αγωγή κατά του Ζιώγα για τα σχόλια περί διαιτησίας

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε πως θα καταθέσει αγωγή κατά του Μιχάλη Ζιώγα για τα σχόλια που έκανε κατά των «πρασίνων», στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του αγώνα της Λάρισας με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός: Αγωγή κατά του Ζιώγα για τα σχόλια περί διαιτησίας

Με αγωγή για λόγους δυσφήμησης απαντά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε όσα δήλωσε on camera, ο υπηρεσιακός προπονητής της Λάρισας μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μιχάλης Ζιώγας σε δηλώσεις του στην Cosmote TV, αναφέρθηκε με απαξιωτικά σχόλια για το «τριφύλλι» και τόνισε πως οι «πράσινοι» τα χρόνια της παντοκρατορίας τους, είχαν διαιτητική εύνοια.

Αναλυτικά όσα είπε ο υπηρεσιακός προπονητής της Λάρισας:

«Είμαστε απογοητευμένοι. Πρέπει να σέβονται αυτή τη φανέλα, αυτή την ομάδα. Στο τελευταίο λεπτό ένα φάουλ που αρχικά καταλογίστηκε ως επιθετικό, μετά άλλαξε απόφαση και το καταλόγισε ως αμυντικό.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.541 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σήμερα αγωνίστηκαν νέα παιδιά. Μου θυμίζει εποχές από την παντοδυναμία του Παναθηναϊκού που κάποιοι διαιτητές έλεγαν “Μήτσο πέσε, Μάικ πέσε, θα στο δώσω πέναλτι”. Είναι κρίμα γιατί εδώ υπάρχουν νέα παιδιά που ξεκινούν με όνειρα. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Μιλάμε για κατάφορη αδικία. Η ΑΕΛ δικαιούται και απαιτεί μεγαλύτερο σεβασμό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.