ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Καρλίτος για ΑΕΚ – Ανεβάζει στροφές ο Ιωαννίδης

Ο Καρλίτος προπονήθηκε και σήμερα σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ματς με την ΑΕΚ. Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και ο Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Έτοιμος ο Καρλίτος για ΑΕΚ - Ανεβάζει στροφές ο Ιωαννίδης

Την προετοιμασία του για το ματς με την ΑΕΚ ξεκίνησε σήμερα ο Παναθηναϊκός.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Καρλίτος να προπονείται κανονικά γι΄ άλλη μία μέρα και έτσι θα είναι οριστικά έτοιμος για το ντέρμπι με την  ΑΕΚ.

Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου με το Βόλο έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ασκήσεις τακτικής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ
Παναθηναϊκός: Οι Κώτσιρες, οι Παλάσιος και οι αντι-Μπερνάρ 3.022 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο πρόγραμμα της ομάδας εντάχθηκε και ο Φώτης Ιωαννίδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.