ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ με ΑΕΚ – Στην αποστολή ο Βαγιαννίδης

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ αποφασίστηκε να αγωνιστεί με την δεύτερη ομάδα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και έτσι δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Το ίδιο θα συμβεί με τον Χατζηθεοδωρίδη, μέσα ο Βαγιαννίδης για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Σένκεφελντ με ΑΕΚ - Στην αποστολή ο Βαγιαννίδης

Χωρίς τον Σένκεφελντ στην αποστολή του θα κατεβεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να του δώσει χρόνο συμμετοχής με την δεύτερη ομάδα, προκειμένου να βρει αγωνιστικό ρυθμό.

Παράλληλα, πήρε την απόφαση να επιβραβεύσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη για την μέχρι τώρα καλή πορεία του με τη δεύτερη ομάδα του τριφυλλιού, αλλά και για την πολύ καλή εικόνα του στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας, πήρε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος προπονητής θα έχει στην αποστολή μαζί του για το ντέρμπι της Κυριακής στο ΟΑΚΑ τον νεαρό. Παράλληλα, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης θα παίξει με την δεύτερη ομάδα στην αναμέτρηση που θα δώσει με τον Εργοτέλη στην Κρήτη το Σάββατο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.