ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς τον Παπαπέτρου, δεν μπορούσε να... ακολουθήσει την ΤΣΣΚΑ, είχε κακές αντιδράσεις στην άμυνα και γνώρισε την ήττα με 97-77 στη Μόσχα για τη 13η αγωνιστική της Euroleague. Στο 3-10 το πράσινο ρεκόρ.

Υπέκυψε στην ανωτερότητα της ΤΣΣΚΑ

Ο Παναθηναϊκός, χωρίς τον Παπαπέτρου, δεν μπορούσε να… ακολουθήσει την ΤΣΣΚΑ, είχε κακές αντιδράσεις στην άμυνα και γνώρισε την ήττα με 97-77 στη Μόσχα για τη 13η αγωνιστική της Euroleague. Στο 3-10 το πράσινο ρεκόρ.

Το ματς

Η απουσία του Παπαπέτρου ήταν πολύ σημαντική για τον Παναθηναϊκό που άρχισε το ματς προσπαθώντας να πάει σε ένα ισορροπημένο ρυθμό και να μην αφήσει την ΤΣΣΚΑ να ξεφύγει. Οι πράσινοι ήταν στο πρώτο 5λεπτο αρκετά άστοχοι από το τρίποντο και το σκορ ήταν 11-6 υπέρ των γηπεδούχων με τον Δημήτρη Πρίφτη να καλεί σε τάιμ άουτ. Με καλάθι και φάουλ του Νέντοβιτς οι πράσινοι μείωσαν στους δυο πόντους. Με δυο σερί τρίποντα, η ΤΣΣΚΑ ανέβασε τη διαφορά στους 8.  Ο Σβέντ είχε ξεκινήσει καυτός και η πράσινη άμυνα έπρεπε, οπωσδήποτε, να του βάλει stop. Ο Νέντοβιτς έδινε λύσεις, ωστόσο η άμυνα ήταν κακή με αποτέλεσμα η ΤΣΣΚΑ να σκοράρει συνεχώς. Το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με σκορ 31-22.

Στη δεύτερη περίοδο, η κατάσταση ήταν σχεδόν ίδια. Ο Σβεντ πυροβολούσε, οι πράσινοι έκαναν λάθη και η διαφορά αυξανόταν. Ο Νέντοβιτς ήταν ό, τι πιο αξιόλογο είχε να παρουσιάσει η ομάδα επιθετικά. Αλλά το τριφύλλι χρειαζόταν περισσότερα και κυρίως να σφίξει την άμυνά του. Με καλάθι του Παπαγιάννη το σκορ έγινε 41-30. Η διαφορά εκτινάχθηκε και η ΤΣΣΚΑ έκανε το 47-30 στο… ρελαντί.  Με ένα μικρό ξέσπασμα, οι πράσινοι μείωσαν σε 50-38 σε λιγότερο από ένα λεπτό πριν από το τέλος. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το σκορ να είναι 53-38.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.933 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το τρίτο δεκάλεπτο άρχισε πολύ άσχημα για τον Παναθηναϊκό. Η ΤΣΣΚΑ ανέβασε τη διαφορά στους 24 πόντους και μάλιστα με σχετική άνεση με το τριφύλλι να έχει αποσυντονιστεί πλήρως. Η άμυνα παρέμενε πολύ κακή για το τριφύλλι. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, ακόμα κι όταν… ξεμπούκωσε επιθετικά στο τρίτο δεκάλεπτο, δεχόταν με ευκολία πόντους. Η διαφορά παρέμενε σε υψηλά επίπεδα. Το σκορ της περιόδου ήταν 75-54.

Η κατάσταση έδειχνε μη αναστρέψιμη. Η διαφορά δε μειωνόταν με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί αμυντικά να κάνει κάτι καλύτερο για να διεκδικήσει κάτι. Με τρίποντο του Γουάιτ το σκορ έγινε 79-63. Ο Σαντ Ρος με δυο πόντους έριξε τη διαφορά στους 14.Η ΤΣΣΚΑ έβρισκε τις απαντήσεις συνεχώς και μάλιστα με εύκολο τρόπο. Στα τρία λεπτά πριν από το τέλος, ο Σαντ Ρος σημείωσε τρίποντο και πήρε φάουλ γα να κάνει το σκορ 87-71. Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι. Ο Πααθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 97-77 στη Μόσχα και το ρεκόρ έπεσε στο 3-10.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.