ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ουάιτ: «Ήμασταν χαλαροί, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία»

Στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αναφέρθηκε ο Οκάρο Ουάιτ.

Ουάιτ: «Ήμασταν χαλαροί, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία»

Ο Αμερικανός φόργουορντ επεσήμανε πως υπήρξε χαλαρότητα από την πλευρά του Παναθηναϊκού, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η πιο ποιοτική και με μεγαλύτερο ρόστερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην κάμερα της NOVA:

«Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις στη Μόσχα χωρίς ενέργεια. Μπορεί να είχαν κάποιες απουσίες και μάλιστα σημαντικών παικτών, όμως διαθέτουν μεγάλο ρόστερ και είναι τόσο ποιοτικοί, που κατάφεραν να τις ξεπεράσουν. Ήμασταν πολύ χαλαροί, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία. Πρέπει να παίζουμε πάντα στο 100% και να είμαστε έτοιμοι για οποιαδήποτε ομάδα έχουμε απέναντί μας και σήμερα δεν το κάναμε αυτό.

Υπήρχε τόσο μεγάλη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και μπόρεσαν οι ομάδες να διαβάσουν τα παιχνίδια των αντιπάλων. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ είδε αρκετά βίντεο και μπόρεσε να αντιμετωπίσει τη ζώνη μας. Δεν ήταν καλό παιχνίδι για εμάς και πρέπει να επανέλθουμε άμεσα».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.152 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.