ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Διεκόπη παράσταση από τραμπούκους λόγω Μαρινάκη (Pic, Vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε θεατρική παράσταση με πρωταγωνιστή τον γνωστό ηθοποιό, Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Διεκόπη παράσταση από τραμπούκους λόγω Μαρινάκη (Pic, Vid)

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, η παράσταση διεκόπη, καθώς εισέβαλαν η γνωστή τηλε-περσόνα Σάσα Σταμάτη και άγνωστοι άντρες ενοχλημένοι για όσα ακούστηκαν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο δημοφιλής ηθοποιός διατήρησε την ψυχραιμία του, ενώ άμεση ήταν και η αντίδραση των θεατών, καθώς αρκετοί ανέβηκαν στη σκηνή και προστάτευσαν τον Ζαραλίκο, ενώ παράλληλα απομάκρυναν τους άγνωστους αλλά και την Σάσα Σταμάτη.

Όπως ήταν φυσικό ο ηθοποιός σχολίασε το περιστατικό στο twitter, γράφοντας συγκεκριμένα: «στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.