ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διούδης: «Όταν κρίνει ο προπονητής πως πρέπει να παίξω, εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα»

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ενδεκάδα για το ματς με το Βόλο, ενώ επεσήμανε πως οι «πράσινοι» πρέπει να εμφανιστούν σοβαροί και στη ρεβάνς για να πάρουν την πρόκριση.

Διούδης: «Όταν κρίνει ο προπονητής πως πρέπει να παίξω, εγώ θα είμαι δίπλα στην ομάδα»

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, μιλώντας στην «Livesport», αναφέρθηκε στην παρουσία του στο βασικό σχήμα των «πρασίνων» στο ματς με τον Βόλο για το κύπελλο, σχολίασε τις αποφάσεις που παίρνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στη ρεβάνς με την ομάδα της Μαγνησίας, όπου ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να προφυλάξει το προβάδισμά του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σωκράτης Διούδης:

«Αναμφίβολα μου είχαν λείψει τα αγωνιστικά λεπτά, αλλά το σημαντικό είναι ότι η επανεμφάνισή μου συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Είμαι από την φύση μου ανταγωνιστικός ως άνθρωπος. Προσπαθώ να είμαι κάθε μέρα και καλύτερος, αυτό συνεχίζω να κάνω είτε παίζω, είτε όχι. Όταν ο προπονητής κρίνει ότι πρέπει να μπω και να παίξω, εγώ θα είμαι εκεί για την ομάδα».

Για τα δύο ματς με τον Βόλο: «Μας έβαλαν δύσκολα στο πρώτο ματς και περιμένω και ο επαναληπτικός να είναι δύσκολος. Ελπίζω να είμαστε σοβαροί, να κάνουμε το δεύτερο βήμα και να πάρουμε την πρόκριση γιατί είναι κάτι που το χρειαζόμαστε: να συνεχίσουμε στον θεσμό και να διακριθούμε. Κάναμε ήδη το πρώτο βήμα και έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, όμως πρέπει να εμφανιστούμε πολύ σοβαροί στη ρεβάνς και να κάνουμε τα πάντα για να προκριθούμε».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.297 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.