ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Η κίνηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στους αθλητές ΑμεΑ του Συλλόγου

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος τιμά με τον δικό του τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία και έδωσε ένα ξεχωριστό δώρο στους δεκάδες αθλητές ΑμεΑ του Συλλόγου.

Η κίνηση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στους αθλητές ΑμεΑ του Συλλόγου

Ο Σύλλογος είναι μεγάλος και το αποδεικνύει συνεχώς μέρα με τη μέρα τόσο μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς με την κοινωνική του δράση.

Σε αυτό το πλαίσιο το «τριφύλλι» είναι ο μοναδικός μεγάλος Σύλλογος στην Ελλάδα  που καλλιεργεί 17 αθλήματα ΑμεΑ ενώ έχει περισσότερους από 50 ενεργούς αθλητές και αθλήτριες.

Το «τριφύλλι» πιστό στο δόγμα ότι είναι μια μεγάλη οικογένεια το φανερώνει εμπράκτως με τη συστέγαση των τμημάτων ΑμεΑ στη Λεωφόρο και σε πολλές περιπτώσεις είναι κοινές οι προπονήσεις αρτιμελών και ΑμεΑ.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.099 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ξεχωριστό δώρο της διοίκησης του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου προς τους αθλητές των τμημάτων ΑμεΑ είναι οι κάρτες διαρκείας για όλα τα αθλήματα του Συλλόγου για την τρέχουσα σεζόν.

Γιατί δεν υπάρχει άλλος…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...