ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Τρίτη δόση εμβολίου: Στους 3 μήνες για όλους τους ενήλικες

Στους 3 μήνες η τρίτη δόση του εμβολίου ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Τρίτη δόση εμβολίου: Στους 3 μήνες για όλους τους ενήλικες

Οι επίσημες ανακοινώσεις από τον Μάριο Θεμιστοκλέους.

Στους 3 μήνες η τρίτη δόση του εμβολίου ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως είχε γράψει νωρίτερα το ethnos.gr οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι η εισήγηση ήταν για να  αφορά χορηγείται η τρίτη δόση στο τρίμηνο.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 59.756 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικότερα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε σε διάρκεια ενημέρωσης ότι “η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τα δεδομένα με τη μετάλλαξη Όμικρον και αποφάσισε τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης σε όλους τους πολίτες από 18 και άνω τρεις μήνες μετά”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...