ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Άλλαξε ημέρα το ματς με το Λαύριο

Την Τρίτη (7/12, 19:30) θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με το Λαύριο, αντί για τη Δευτέρα όπως είχε αρχικά οριστεί.

Παναθηναϊκός: Άλλαξε ημέρα το ματς με το Λαύριο

Σε διαφορετική ημέρα απ’ ότι αρχικά είχε οριστεί θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Παναθηναϊκού κόντρα στο Λαύριο για την 9η «στροφή» της Basket League.

Λόγω των αυξημένων μέτρων που θα υπάρχουν στην Αθήνα εξαιτίας της επίσκεψης του Πάπα Φραγκίσκου στη χώρα μας αλλά και των συγκεντρώσεων που θα γίνουν στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε τις δύο ομάδες πως το παιχνίδι θα μετατεθεί.

Έτσι το ματς θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 7/12 με ώρα έναρξης τις 19:30, αντί για τη Δευτέρα 6/12 που είχε αρχικά οριστεί.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.661 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Λόγω των αυξημένων μέτρων αστυνόμευσης που θα ληφθούν την προσεχή Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου για την επίσκεψη στην Αθήνα του Πάπα Φραγκίσκου και της επετείου του θανάτου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, η συνάντηση Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Λαύριο Megabolt για την 9η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ την Τρίτη 7/12 με ώρα έναρξης τις 19:30, αντί για την Δευτέρα 6/12 που είχε αρχικά οριστεί, και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Η αυριανή (4/12, 17:00) αναμέτρηση Απόλλωνας Πάτρας Oscar – ΠΑΟΚ θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από τo ΕΡΤ Sports ERT Flix αντί για την ΕΡΤ3 που είχε ανακοινωθεί αρχικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...