ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Χατζηνικολάου: «Κρατάμε τις εμπειρίες της Ευρώπης – Ίσως η πορεία να ήταν διαφορετική»

Τον απολογισμό της πορείας του Παναθηναϊκού στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Eurocup, έκανε μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr η Όλγα Χατζηνικολάου και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας για τη συνολική στήριξη.

Blog - Χατζηνικολάου: «Κρατάμε τις εμπειρίες της Ευρώπης - Ίσως η πορεία να ήταν διαφορετική»

Τον απολογισμό της πορείας του Παναθηναϊκού στην ευρωπαϊκή διοργάνωση του Eurocup, έκανε μέσα από το blog της στο Panathinaikos24.gr η Όλγα Χατζηνικολάου και θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο της ομάδας, για τη συνολική στήριξη ως τώρα στη σεζόν.

«Καλημέρα σε όλες και όλους.

Την Κυριακή που μας πέρασε διεξήχθη το μεγάλο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι θα μπορούσαμε να είχαμε φύγει νικήτριες από το ΣΕΦ.

Μας πρόδωσε η κούραση στο τέταρτο δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα να χάσουμε κάποια εύκολα καλάθια που δε μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε τη νίκη. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με ένταση και πάθος και αμφότερες τις ομάδες να έχουν πολύ μεγάλη δίψα για τη νίκη.

Αυτό που κρατάμε είναι πως την επόμενη φορά μπορούμε να φύγουμε νικήτριες. Χάσαμε με έξι πόντους, διαφορά που μπορούμε να καλύψουμε στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου μέσα στην έδρα μας. Η ομάδα μας απέδειξε ότι είναι ικανή να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα στην έδρα της. Μας άφησε μια πικρία το αποτέλεσμα. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην έδρα μας.

Μέσα στην εβδομάδα δώσαμε τον τελευταίο μας αγώνα στο Eurocup με τη Χατάι. Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε με μια σημαντική νίκη απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Πραγματοποιήσανε μια ολοκληρωμένη εμφάνιση δείχνοντας πως αν είχαμε μια ψηλή από την αρχή της season, ίσως η πορεία της ομάδας να ήταν διαφορετική.

Πρέπει να κρατήσουμε τις εμπειρίες που αποκομίσαμε για τις συμμετοχές στην Ευρώπη που θα ακολουθήσουν τα επόμενα χρόνια. Ευχαριστούμε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού που ήταν δίπλα μας σε όλα τα παιχνίδια»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ