ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Παίρνει το “klassiker” η Μπάγερν

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Παίρνει το “klassiker” η Μπάγερν

Πλούσιο σε αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι οπαπ με δράση σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου και ντέρμπι στις μεγάλες ευρωπαϊκές λίγκες. Ξεχωρίζει η μάχη της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν, το παιχνίδι Γουέστ Χαμ – Τσέλσι, ενώ σημαντικά ματς έχουμε σε Serie A και La Liga. To Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, που έρχεται από το μεγάλο παιχνίδι Ντόρτμουντ – Μπάγερν. Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε όσα χρειάζεστε για τις στοιχηματικές εταιρίες ελλάδα.

Η Ντόρτμουντ επέστρεψε με τους τρεις βαθμούς από την “Volkswagen Arena” επικρατώντας της Βόλφσμπουργκ με 3-1, παραμένοντας στο -1 από την πρωτοπόρο Μπάγερν που υποδέχεται στο “Signal Iduna Park” στο μεταξύ τους “Klassiker”. Με ανυπομονησία αναμένεται το σημερινό ντέρμπι, οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να πανηγυρίσουν την πρώτη εντός έδρας νίκη τους σε αυτό από τον Αύγουστο 2019 (2-0).

Έκτοτε γνώρισαν τρεις σερί ήττες. Τα 50 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στην Μπουντεσλίγκα έφτασε ο Χόλαντ που αναμένεται στο βασικό σχήμα του προπονητή Ρόζε. Περισσότερο από ό,τι περίμενε δυσκολεύτηκε η Μπάγερν με αντίπαλο την Μπίλεφελντ επικρατώντας, τελικά, με 1-0 στην “Allianz Arena”.Με σύμμαχο την παράδοση οι Βαυαροί ταξιδεύουν στη Βεστφαλία και το “Signal Iduna Park” για να αντιμετωπίσουν τη μισητή αντίπαλό τους Ντόρτμουντ, της οποίας επικράτησαν στα έξι τελευταία μεταξύ τους “Klassiker” σε όλες τις διοργανώσεις. Η Μπάγερν έθεσε ένα ιστορικό ρεκόρ στην Μπουντεσλίγκα σκοράροντας 102 γκολ σε 34 αναμετρήσεις μέσα στο 2021. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει ηττηθεί στις 15 τελευταίες αγωνιστικές που η πρώτη της βαθμολογίας αντιμετώπισε την δεύτερη (έντεκα νίκες, τέσσερις ισοπαλίες).

Δείτε την πρόταση για το μεγάλο ντέρμπι στη Γερμανία αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...