ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στις νίκες κόντρα στο Μίλωνα

Το «τρίποντο» της νίκης κόντρα στον Μίλωνα θα επιδιώξει να κατακτήσει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού (4/12, 18:00) στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι σε μια αναμέτρηση που ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Volley League.

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει στις νίκες κόντρα στο Μίλωνα

Η αναμέτρηση των «πρασίνων» στον Αγ. Θωμά κόντρα στον Μίλωνα ξεχωρίζει στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα και μάλιστα 3-0 από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, έχει 12 βαθμούς έναντι 14 του Ολυμπιακού και 10 του ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες ενόψει και του επαναληπτικού με την Μακάμπι για το Challenge Cup. Αμφίβολη είναι και αυτή τη φορά η συμμετοχή του Θανάση Πρωτοψάλτη που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.033 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μίλωνας είναι ο κακός δαίμονας του Παναθηναϊκού. Τη σεζόν 2020-21 έκοψε 4 βαθμούς από τον «τριφύλλι», με την ομάδα της Νέας Σμύρνης ως τώρα να έχει μία νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά συγκομιδή 4 βαθμών που τον έχουν φέρει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Η έναρξη του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 18:00, ενώ θα μεταδοθεί σε live streaming από το Sdna.gr. Παράλληλα θα υπάρξει και ενημέρωση από το Panathinaikos24.gr.

Για την αναμέτρηση από την πλευρά του Παναθηναϊκού, μίλησε ο Σάσο Στάλεκαρ και επεσήμανε τη σπουδαιότητα της κατάκτησης του «τριπόντου»: «Προερχόμαστε από ένα δύσκολο αγώνα στην Ευρώπη ωστόσο εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για το ματς με τον Μίλωνα. Θέλουμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης και στη συνέχεια θα σκεφτούμε και πάλι την ρεβάνς με τη Μακάμπι».

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

Βαρδινογιάνειο 16.45 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. – Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Αγγελίδης, Τραχαλάκη, Παρατηρητής: Κοκοτσάκης, Επόπτες: Κουνδουράκη, Σπαντιδάκη, Γραμματεία: Αβραμοπούλου.

Αγ. Θωμά 18.00 (Live Streaming sdna.gr): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Διαιτητές: Βουδούρης, Μαρκάτης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Ιωάννου, Μαλλιάρα, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Δ.Α.Κ. Δ. Βικέλας 18.00 (Live Streaming ESAP TV)Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας – Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ Διαιτητές: Αβραμίδης, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Πλιάχα, Βένος, Γραμματεία: Συρομάχου.

Ζηρινείο 19.00 (ΕΡΤ-Flix): Α.Ο.Π. Κηφισιάς – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Κατερλή, Κατσιάρας, Γραμματεία: Μπίτσικα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.