ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Κάιζερ στο Panathinaikos24.gr: «Μου αρέσουν τα δύσκολα – Ήρθα στον Παναθηναϊκό να τον βοηθήσω για να πάρει τίτλους»!

Η Λινέτα Κάιζερ μιλάει στο Panathinaikos24.gr και αναφέρει τους λόγους που επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στον Παναθηναϊκό. Την παρουσία της Ελένης Καπογιάννη και την εμπιστοσύνη που της έδειξε, ενώ τονίζει πως θέλει ο κόσμος να συνεχίσει να είναι ο 6ος παίκτης της ομάδας για να καταφέρουν να πανηγυρίσουν όλοι μαζί τίτλους.

Κάιζερ στο Panathinaikos24.gr: «Μου αρέσουν τα δύσκολα - Ήρθα στον Παναθηναϊκό να τον βοηθήσω για να πάρει τίτλους»!

Η Λινέτα Κάιζερ επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και στην πρώτη της εμφάνιση άφησε πολύ καλές εντυπώσεις για τη συνέχεια της σεζόν και τις εγχώριες διοργανώσεις.

Η Αμερικανίδα σέντερ που είναι κάτοχος βοσνιακού διαβατηρίου, με δηλώσεις που παραχώρησε στο Panathinaikos24.gr, αναφέρθηκε στην παρουσία της Ελένης Καπογιάννη που γνωρίζει πολύ καλά από την πρώτη της παρουσία στη χώρα μας, επεσήμανε το καλό επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η ομάδα του Παναθηναϊκού, ενώ σχολίασε και τον φιλάθλους του «τριφυλλιού».

Για την πρώτη της συμμετοχή:

«Η πρώτη μου εμπειρία με την φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν πολύ καλή. Ξεκινήσαμε παρά πολύ δυνατά και πήγαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορεί να έπεσε λίγο η απόδοσή μας, αλλά παραμείναμε ενωμένες και πήραμε μια καλή νίκη. Ήταν ένα δύσκολο ματς, αλλά γενικότερα εμένα μου αρέσουν τα… δύσκολα παιχνίδια. Όποτε ήταν πολύ καλή η πρώτη μου αυτή η εμπειρία με τη φανέλα της νέας μου ομάδας»

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.293 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια και τους στόχους της ομάδας μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Πιστεύω ότι η ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε πολύ καλές παίκτριες και θεωρώ ότι θα πάμε καλά. Η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη, καθώς όσο θα περνάει ο καιρός θα παρουσιάζουμε όλο και καλύτερο πρόσωπο. Το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας από εδώ και πέρα είναι να σταματάμε να δουλεύουμε. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα, ώστε να κατακτήσει τους στόχους που έχει θέσει».

Για το γεγονός ότι συναντάει ξανά την κόουτς Καπογιάννη και την Χατζηνικολάου: «Νιώθω πολύ άνετα ήδη. Η κόουτς μου είπε από την αρχή ότι το μόνο που θέλει είναι να είμαι ο εαυτός μου. Μου έδειξε από την αρχή το πόσο με εμπιστεύεται και είμαι σίγουρη ότι αν χρειαστώ κάτι θα είναι εκεί. Θα είναι μια καταπληκτική χρονιά».

Για την επιστροφή της στην Ελλάδα και το πως τις φαίνονται οι φίλαθλοι αλλά και το πρωτάθλημα γενικότερα:

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω πολλά για το πρωτάθλημα. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι καλός, αλλά αυτά που είδα στο ΣΕΦ με τρόμαξαν λίγο, καθώς μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο και ακουγόταν σαν να πέφτουν βόμβες. Ο κόσμος ο δικός μας θεωρώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Τους χρειαζόμαστε και από όσα μου έχουν πει και οι συμπαίκτριες μου, με τη φωνή τους είναι ο έκτος παίκτης μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.