ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ ενός άνδρα και μιας παρέας Ρομά – Ένας τραυματίας

Ένα αιματηρό επεισόδιο με πυροβολισμούς έλαβε χώρα το βράδυ της Παρασκευής (3.12.2021) στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Εφραίμ μεταξύ ενός άνδρα και μιας παρέας Ρομά.

Επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ ενός άνδρα και μιας παρέας Ρομά – Ένας τραυματίας

Η συνάντηση του κατοίκου της περιοχής με τους Ρομά βάφτηκε με αίμα και αναστάτωσε τη Φθιώτιδα, καθώς ο άνδρας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, άρχισε να πυροβολεί με καραμπίνα, τραυματίζοντας έναν από αυτούς στην κοιλιακή χώρα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, από όταν ενημερώθηκε για το περιστατικό και προχώρησε σε προσαγωγές μετά το πέρας της συμπλοκής. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Πηγή: Newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.