ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Επίσημο: Ελεύθερος από Μπακς ο Καλαϊτζάκης (Pic)

Σύντομη ήταν όπως φάνηκε η παρουσία του Γιώργου Καλαϊτζάκη στου πρωταθλητές του NBA, που ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του.

Επίσημο: Ελεύθερος από Μπακς ο Καλαϊτζάκης (Pic)

Οι Μπακς το περασμένο καλοκαίρι πλήρωσαν τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Γιώργου Καλαϊτζάκη με τον Παναθηναϊκό και του έδωσαν δικαίωμα στο… όνειρο, ωστόσο τα πράγματα για τον νεαρό γκαρντ δεν πήραν την πορεία που ο ίδιος θα επιθυμούσε.

Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη ανακοίνωσαν και επίσημα πως ο Καλαϊτζάκης μπήκε στην λίστα των waivers, κάτι που σημαίνει πως οποιαδήποτε ομάδα του ΝΒΑ μπορεί να τον υπογράψει, δίνοντάς του το συμβόλαιο που έπαιρνε στο Μιλγουόκι.

Κάτι που για την ώρα μοιάζει αρκετά δύσκολο, με τον νεαρό γκαρντ να βγαίνει και τυπικά στην αγορά ως free agent.

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 6.399 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Καλαϊτζάκης που βρέθηκε στο Νο.60 του draft το 2021, με τη φανέλα των πρωταθλητών Μπακς, μέτρησε εννέα συμμετοχές, έχοντας 1,8 πόντους σε 5′ ανά παιχνίδι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...