ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Με Καρλίτος και Λούντκβιστ στο ντέρμπι με ΑΕΚ (Pic)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ τους Καρλίτος και Ραμόν Λούντκβιστ, ενώ εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Παναθηναϊκός: Με Καρλίτος και Λούντκβιστ στο ντέρμπι με ΑΕΚ (Pic)

Ο Καρλίτος θα είναι στην αποστολή των «πρασίνων» για το ντέρμπι κόντρα στην Ένωση, με τον Ισπανό φορ να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού του και να τίθεται στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Παράλληλα με τον πρώτο σκόρερ του Παναθηναϊκού και του πρωταθλήματος, στην «πράσινη» αποστολή επιστρέφει και ο Σουηδός χαφ, Ραμόν Λούντκβιστ, ενώ εκτός έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Οι πράσινοι» γυμνάστηκαν στο Κορωπί το πρωινό του Σαββάτου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει προθέρμανση, rondo, τακτική και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Αγιούμπ, Μπεκ. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στην αποστολή.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Διούδης, Μπρινιόλι, Χατζηγιαννάκης, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Σάντσες, Λούντκβιστ, Ρούμπεν, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.