ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μέικον – Παπαπέτρου η προπόνηση ενόψει Λαυρίου

Χωρίς δύο ξεκίνησε η πράσινη προετοιμασία για το Λαύριο.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μέικον - Παπαπέτρου η προπόνηση ενόψει Λαυρίου

Η προετοιμασία των «πρασίνων» ενόψει της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της Basket League με το Λαύριο ξεκίνησε με τον Ιωάννη Παπαπέτρου να παραμένει εκτός λόγω ίωσης. Ο 27χρονος φόργουορντ είχε απουσιάσει, άλλωστε, κι από το προσφατό ευρωπαϊκό εκτός έδρας ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Από την άλλη, ο Νταρίλ Μέικον που είχε αγωνιστεί κανονικά στη Μόσχα, δεν συμμετείχε στη σημερινή προπόνηση, καθώς έκανε μια εξαγωγή δοντιού.

Κατά τα λοιπά, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν είχε άλλα προβλήματα και προετοιμάζει κανονικά την ομάδα του για το παιχνίδι της Τρίτης (7/12, 19:30).

Πρόβλημα με Χεζόνια!
Πρόβλημα με Χεζόνια! 7.845 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «νταμπλούχοι» είναι στο 6-1 στο ελληνικό πρωτάθλημα και θα αναζητήσουν την έβδομη φετινή τους νίκη απέναντι στο σύνολο του Χρήστου Σερέλη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...