ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό Β’ από τον Εργοτέλη

Νέα εκτός έδρας ήττα για τον Παναθηναϊκό, με 1-0 από τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2, στο Παγκρήτιο στάδιο. Χρειάζεται χρόνο ο Σένκεφελντ, μέτριος ο Χατζηθεοδωρίδης.

Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό Β' από τον Εργοτέλη

Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ο Παναθηναϊκός Β΄γνώρισε νέα ήττα.

Οι πράσινοι δεν απέδωσαν καλά στον κακό αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου και γνώρισαν νέα ήττα. Καλός σε γενικές γραμμές ο Σένκεφελντ, αλλά θέλει ακόμα χρόνο για να είναι έτοιμος.

Κακός ο Χατζηθεοδωρίδης και με την δεύτερη ομάδα.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 12.737 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ματς

Το παιχνίδι ήταν αναγνωριστικό στα πρώτα λεπτά, με το Τριφύλλι να έχει και να κυκλοφορεί περισσότερο την μπάλα, αλλά χωρίς να απειλήσει.

Αντιθέτως, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να σκοράρουν στην πρώτη τους επίσκεψη στα καρέ του Χριστογεώργου, στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

Με τον Κωστανάσιο να μπαίνει από δεξιά στην περιοχή, να «σπάει» την μπάλα στον επερχόμενο Βουτσά κι εκείνον να σουτάρει με δύναμη από το ύψος της μεγάλης περιοχής, πετυχαίνοντας με ωραίο γκολ το 1-0.

Ο Παναθηναϊκός Β προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, πρεσάροντας ψηλά, κέρδισε κάποια κόρνερ, χωρίς όμως αντίκρισμα.

Από την άλλη, ο Εργοτέλης είχε μια ακόμα καλή φάση, στο ημίωρο. Όταν από το λάθος του Αθανασακόπουλου, ο Κούατενγκ πήρε ξεκούραστα την μπάλα και σούταρε μέσα από την περιοχή, αλλά με την παρέμβαση του Σένκεφελντ αυτή κατέληξε κόρνερ.

Μια βαθιά μπαλιά του Αθανασακόπουλου για τον Σέχου που έδιωξε με το κεφάλι χάρη σε έγκαιρη έξοδό του ο Τσέλιος και ένα σουτ του δεύτερου που πέρασε ψηλά άουτ, στο 33’ και στο 34’ αντίστοιχα ήταν ό,τι καλύτερο είχε να επιδείξει η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα.

Ενώ ο Εργοτέλης θα μπορούσε να φτάσει και σε ένα δεύτερο τέρμα, στο 44ο λεπτό, με τον Κόνραντ να κάνει το γέμισμα από αριστερά, αλλά τον Μπουτσάκη να σουτάρει αδύναμα παρότι αμαρκάριστος εντός περιοχής, αστοχώντας.

Στην επανάληψη, ξεκίνησε να βρέχει καταρρακτωδώς, ο ούτως ή άλλως κακός αγωνιστικός χώρος επιβαρύνθηκε περισσότερο και ο βαθμός δυσκολίας για τους ποδοσφαιριστές αυξήθηκε.

Ο Αθανασακόπουλος εκτέλεσε κόρνερ στο 63’ στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ο Θεοχάρης πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν μπόρεσε να εκτελέσει σε δεύτερο χρόνο, προκειμένου να ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό Β.

Παράλληλα, δέκα λεπτά μετά, από ωραία αντεπίθεση και αλλαγή παιχνιδιού του Χατζηθεοδωρίδη για τον Κρυπαράκο, ο Σερβιλάκης πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ.

Οι Πράσινοι έπαιξαν ακόμα πιο επιθετικά στι τελευταίο κομμάτι του αγώνα, μετά και την είσοδο του Τσιριγώτη, όμως οι Κρητικοί κατάφεραν να αμυνθούν αποτελεσματικά και στο 77’, στο σουτ του Αθανασακόπουλου στο όριο της μεγάλης περιοχής, με τον Σαρρή να βάζει την κόντρα, αλλάζοντας πορεία στην μπάλα.

Ενώ ο Τσιριγώτης δεν μπόρεσε να κάνει την προβολή στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Τσέλιο να προλαβαίνει και να διατηρεί το 1-0 υπέρ της ομάδας του.

Εργοτέλης: Τσέλιος, Ντουμάνης, Σερβιλάκης (87’ Μποζατζίδης), Σαρρής, Μίκο, Μπουτσάκης (80’ Νεραλ), Βουτσάς, Πέϊος, Κωστανάσιος, Κούατενγκ (68’ Κοκκίνης), Κόνραντ (87’ Πατρινός).

Παναθηναϊκός Β: Χριστογεώργος, Τουρκοχωρίτης, Σένκεφελντ (69’ Ρόμπι), Αντωνίου (69’ Μαρτίνης), Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης (78’ Τσιριγώτης), Ηλιάδης, Μαραθωνίτης (60’ Κρυπαράκος), Αθανασακόπουλος, Σαρδέλης, Σέχου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.