ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Νίκησε εύκολα τον Μίλωνα και τώρα Μακάμπι και Ολυμπιακός

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-0 του Μίλωνα και τώρα στρέφει την προσοχή του στον επαναληπτικό με τη Μακάμπι αλλά και το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Νίκησε εύκολα τον Μίλωνα και τώρα Μακάμπι και Ολυμπιακός

Το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού επικράτησε με 3-0 σετ επί του Μίλωνα στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League και κοιτάζει πλέον την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στις 8 Δεκεμβρίου. Οι «πράσινοι» εξασφάλισαν ακόμη ένα τρίποντο στο κλειστό του Αγίου Θωμά και αναμένουν τον ευρωπαϊκό αγώνα με την ομάδα του Ισραήλ για το Challenge Cup (8/12, 20:00).

Η ομάδα του κόουτς Ανδρεόπουλου μπήκε συγκεντρωμένη και με σοβαρότητα υπερασπίστηκε την έδρα της, δείχνοντας πολύ θετικά στοιχεία για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» Δημήτρης Ανδρεόπουλος δήλωσε: «Αντιμετωπίσαμε με πολύ μεγάλη προσοχή το σημερινό παιχνίδι γιατί ο Μίλωνας είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα. Στα δύο πρώτα σετ είχαμε πολύ καλό ρυθμό και τα πήραμε εύκολα. Στο τρίτο σετ κάναμε πολλά λάθη, δώσαμε το δικαίωμα στο Μίλωνα να μπει στο παιχνίδι αλλά στο τέλος πάλι λειτουργήσαμε και πήραμε ένα καθαρό σκορ. Έχουμε μπροστά μας ένα ευρωπαϊκό ματς πρόκρισης. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση ώστε να τιμήσουμε την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού μετά από 10 χρόνια να αγωνιστεί ξανά στα ευρωπαϊκά κύπελλα».

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.079 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο αθλητής του ΠΑΟ, Αλέξανδρος Ράπτης είπε: «Μπορεί το σκορ να δείχνει ένα εύκολο παιχνίδι αλλά από πίσω κρύβεται μια σοβαρότητα που πρέπει να έχουμε σε αυτά τα ματς γιατί πάντα οι αγώνες με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας κρύβουν κινδύνους. Από σήμερα έχουμε το μυαλό μας στη Μακάμπι και σίγουρα θέλουμε να προκριθούμε. Μπράβο στην ομάδα μου για σήμερα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...