ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ασταμάτητη η Κ15 με πέμπτη σερί νίκη!

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου και συνέχισε τη νικηφόρο πορεία του

Ασταμάτητη η Κ15 με πέμπτη σερί νίκη!

Το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της Κ15 του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε! Οι Πράσινοι του Φώτη Παπαπαναγή… χόρευαν στη βροχή κι επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο των Τραχώνων πανηγυρίζοντας την πέμπτη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα Super League Κ15 καθώς είχαν προηγηθεί τα «τρίποντα» με ΟΦΗ (5-0), ΑΕΚ (2-0), Άρη (2-3) και Αστέρα Τρίπολης (2-3).

Το Τριφύλλι ήταν ανώτερο καθόλη τη διάρκεια του ματς κι έφτασε σε μια άνετη και δίκαιη νίκη επί του Ατρομήτου με δύο καταπληκτικά γκολ. Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ στο 38′ με θαυμάσιο σουτ του Γεωργόπουλου. Η μπάλα, αφού πρώτα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή του τέρματος για 1-0. Επίσης, οι Πράσινοι θα μπορούσαν να έχουν σκοράρει και με τους Τσίγκα και Τρίκατζη στη διάρκεια του α’ ημιχρόνου.

Η κυριαρχία του Παναθηναϊκού συνεχίστηκε και στο β’ ημίχρονο. Στο 57′ ο Τσίγκας έπιασε εξαιρετικό γυριστό σουτ μέσα απ’ την περιοχή κι έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι και στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει γκολκίπερ του Ατρομήτου. Το σκορ θα μπορούσε να και είναι ευρύτερο αν οι Γεωργόπουλος, Χαντζάρας και Μαρκεζίνης σκόραραν σε καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παναθηναϊκός: Ζώγας, Μακρυπίδης, Βενάκης (70′ Κουτσουδάκης), Αναστασάκης, Λατιφάι, Ζέκα, Ουζουνίδης (40′ Μαρκεζίνης), Σώκος, Γεωργόπουλος (70′ Μπούλμπασας), Τσίγκας (58′ Μπόκος), Τρίκατζης (40′ Χαντζάρας).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...