ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Παίρνει εκτός έδρας νίκες – Πράσινη η προϊστορία

Πράσινη είναι η προϊστορία στα παιχνίδια ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Παίρνει εκτός έδρας νίκες - Πράσινη η προϊστορία

Το τριφύλλι δεν καταλαβαίνει από… έδρα στα παιχνίδια με την ΑΕΚ, κάτι που το δείχνουν τα τελευταία χρόνια. Οι “πράσινοι” πέρυσι επικράτησαν 2-1 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ τις άλλες δυο φορές που επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ ήρθαν ισόπαλοι 1-1, σε παιχνίδια, μάλιστα, που προηγήθηκαν με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει.

Η τελευταία νίκη των κιτρινόμαυρων ήταν στις 9 Φεβρουαρίου του 2020 με γκολ του Αραούχο στο 9′.

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.883 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνολικά, η προϊστορία είναι υπέρ του Παναθηναϊκού που μετράει 56 νίκες, τη στιγμή που η ΑΕΚ έχει 40, ενώ υπάρχουν και 43 ισοπαλίες.

Η ιστορία

Νίκες ΑΕΚ: 40 Ισοπαλίες: 43 Νίκες Παναθηναϊκού: 56 Με γηπεδούχο την ΑΕΚ Νίκες ΑΕΚ: 28 Ισοπαλίες: 17 Νίκες Παναθηναϊκού: 23

Πέρυσι

06.12.2020: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-2 (Κανονική διάρκεια) (87’ σουτ Νέλσον Ολιβέιρα – 34’ σουτ Μακέντα, 45’ σουτ Κουρμπέλης) 21.04.2021: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1 (Playoffs)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...