ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Ανοίγει το σκορ στο “Villa Park”

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Ανοίγει το σκορ στο “Villa Park”

Αμείωτη παραμένει η δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι οπαπ, με αμέτρητα παιχνίδια και ντέρμπι με μεγάλο ενδιαφέρον. To Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος, που έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση Άστον Βίλα – Λέστερ, την οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και ενώ εσείς μπορείτε να βρείτε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες.

Πήρε καλό βαθμό στο εντός έδρας ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Σίτι, πάλεψε μέχρι το φινάλε, στο δεύτερο μέρος έβαλε δύσκολα στον πολύ ποιοτικό αντίπαλο, ωστόσο η Άστον Βίλα ηττήθηκε με 2-1. Επιστροφή στις ήττες έπειτα από δύο σερί νίκες με Μπράιτον (2-0 εντός) και Κρίσταλ Πάλας (1-2 εκτός), είχαν προηγηθεί πέντε διαδοχικές ήττες στην εποχή του κόουτς Σμιθ. Έμεινε στους 16 πόντους η Άστον Βίλα και πλέον είναι στο +6 απ’ την τελική τριάδα της βαθμολογίας, στο 2-1-3 το ρεκόρ της στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς για την Πρέμιερ Λιγκ, σκόραρε σ’ όλα, ωστόσο ανασταλτικά είχε αρκετά θέματα.

Από την άλλη η Λέστερ δεν πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη με την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Σαουθάμπτον, καθώς ήταν η καλύτερη ομάδα της αναμέτρησης. Επιστροφή στις απώλειες μετά τις δύο σερί νίκες με Λέγκια Βαρσοβίας (3-1) για το Γιουρόπα Λιγκ και το 4-2 επί της Γουότφορντ, έχει ρεκόρ 1-2-2 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές. Αξίζει να σημειωθεί ότι έρχεται από 14 διαδοχικά G/G σε εκτός έδρας ματς της Πρέμιερ Λιγκ, με επιμέρους σκορ σ’ αυτή τη σειρά αγώνων 22-23.

Δείτε τη σημερινή πρόταση αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...