ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Χωρίς νίκη σε ντέρμπι στον πρώτο γύρο – Ένας βαθμός σε τέσσερα ματς

Ο Παναθηναϊκός έκλεισε τον πρώτο γύρο, με ένα βαθμό σε τέσσερις αναμετρήσεις κόντρα στους «μεγάλους» του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Χωρίς νίκη σε ντέρμπι στον πρώτο γύρο - Ένας βαθμός σε τέσσερα ματς

Σ’ ακόμα ένα ντέρμπι, ο Παναθηναϊκός έφυγε χωρίς να βγάλει κέρδος. Τι και αν ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ, οι «πράσινοι» έφυγαν με άδεια τα χέρια, κλείνοντας τα μεγάλα ματς του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος με μόλις ένα βαθμό.

Λένε πως τα ντέρμπι δεν κρίνουν τα πρωτάθλημα, αλλά δίνουν μια κατεύθυνση για το που μπορεί να στοχεύσει μια ομάδα και ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στα μεγάλα ματς ως τώρα, βαθμολογείται με αρνητικό πρόσημο, με το γεγονός αυτό να προβληματίζει ιδιαίτερα.

Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε τα λιγοστά του λάθη, αλλά και το γεγονός πως δεν μπήκε απόλυτα συγκεντρωμένος καθώς σε ακόμα ένα ματς, τιμωρήθηκε η εστία του στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε ο αντίπαλος. Συνέβη και με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης, συνέβη και με τον ΠΑΟΚ στο ιστορικό γήπεδο της Λεωφόρου.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.182 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» μπορεί στη συνέχεια να ισορρόπησαν το ματς, αλλά στο τέλος αυτό που μετράει είναι οι τρεις πόντοι και το «τριφύλλι» έφυγε από το γήπεδο χωρίς κέρδος.

Πλέον οι «πράσινοι» παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία, με τον Άρη να τον έχει φτάσει παρά το -6 της εκκίνησης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην προκειμένη να έχει τη μικρότερη ευθύνη για την βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Ο Σέρβος έχει συμμαζέψει το περσινό αγωνιστικό χάλι των «πρασίνων», έχει βάλει σε μια κατεύθυνση την ομάδα αλλά ακόμα τα αποτελέσματα δεν τον έχουν δικαιώσει.

Στο β’ γύρο, το «τριφύλλι» πρέπει να κάνει lifting στην αγωνιστική του εικόνα και να αρχίζει να παίρνει τα μεγάλα ματς, καθώς η ομάδα δεν μπορεί να παραμείνει και φέτος εκτός Ευρώπης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.