ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει τη μικρότερη ευθύνη για την ήττα»

Στις χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζοντας την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι.

Νικολογιάννης: «Ο Γιοβάνοβιτς έχει τη μικρότερη ευθύνη για την ήττα»

Αποτέλεσμα της δυστοκίας των παικτών του Παναθηναϊκού κι όχι των επιλογών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν η ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι (1-0), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Για μένα ο Γιοβάνοβιτς έχει τη μικρότερη ευθύνη για χθες κι ας ανέλαβε ο ίδιος την ευθύνη για την ήττα. Εμφάνισε μια ομάδα που ήταν κυρίαρχη μετά το 10’ και δεν φταίει αν χάθηκαν αυτές οι ευκαιρίες. Νομίζω πάντως πως ο Αλεξανδρόπουλος άργησε να μπει και δεν έπρεπε να βγει ο Βιγιαφάνιες», τόνισε.

«Έχει μπει πλέον σε αμφισβήτηση η έξοδος στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό και θα είναι καταστροφικό να μείνει ξανά εκτός Ευρώπης. Βλέπουμε να γίνονται συνέχεια τα ίδια λάθη και να δέχεται η ομάδα γρήγορα πρώτη γκολ. Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να κάνει φάση, ενώ ξεκινά το δεύτερο πάλι με λάθος και στη συνέχεια κάνει δύο ευκαιρίες που δεν χάνονται, με Αϊτόρ και Παλάσιος. Ο Γιοβάνοβιτς ήταν εκνευρισμένος γιατί η ομάδα είχε την κατοχή και δεν έκανε φάσεις. Από την ώρα που βγήκαν Αϊτόρ και Παλάσιος και μπήκαν Βιτάλ και Χατζηγιοβάνης, η ομάδα δεν απείλησε καθόλου», πρόσθεσε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.013 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...