ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Ο κύβος ερρίφθη: Τα 2 νέα τολμηρά μέτρα της κυβέρνησης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Έτοιμη να κάνει τα επόμενα βήματα για να προστατευτεί ο ελληνικός πληθυσμός με τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού είναι η κυβέρνηση.

Ο κύβος ερρίφθη: Τα 2 νέα τολμηρά μέτρα της κυβέρνησης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και σε μικρότερες ηλικιακές ομάδες, μετά τους άνω των 60 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, εξετάζεται να τεθεί σε ισχύ το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και από τους πολίτες ηλικίας άνω των 50 ετών.

Ταυτοχρόνως, προετοιμάζεται το έδαφος για να γίνουν μαζικοί διαγνωστικοί έλεγχοι στο σύνολο του πληθυσμού ώστε να αρχίσει η κάμψη της επιδημιολογικής καμπύλης που παρουσιάζει τάσεις σταθεροποίησης, αλλά εξακολουθεί να προκαλεί υψηλό αριθμό θυμάτων κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες.

Περισσότερα μ’ ένα κλικ εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.