ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εξέθεσε τα κανάλια ο Μικρούτσικος: «Απαγορεύεται να αναφερθεί το ντου στον Ζαραλίκο;» (vid)

Τρομερά πράγματα.

Εξέθεσε τα κανάλια ο Μικρούτσικος: «Απαγορεύεται να αναφερθεί το ντου στον Ζαραλίκο;» (vid)

Σε αυτό στάθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με μία σύντομη, αλλά γεμάτη νόημα τοποθέτηση στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Ουσιαστικά, ο Μικρούτσικος «άδειασε» τα συστηματικά κανάλια και τα εξέθεσε με εύσχημο τρόπο, ενώ αναρωτήθηκε γιατί απαγορεύεται να αναφερθεί κάτι πρωτάκουστο, όπως αυτό που συνέβη.

«Είναι κάτι θέματα που δεν τα ακουμπάει η τηλεόραση. Είδα κάτι πρωτάκουστο. Μία δημοσιογράφος, δεν θα πω το όνομά της, μπαίνει και διακόπτει μία παράσταση. Απαγορεύεται να αναφερθεί; Του Σερβετάλη, σαν θέμα, του αλλάξαμε τα πετρέλαια», ανέφερε ο Μικρούτσικος, την ώρα που η παρουσιάστρια της εκπομπής έλεγε πως ήταν στρατηγική απόφαση να μην αναφερθεί κανένας στο ζήτημα, επειδή αφορά κάτι ακραίο.

«Το αποφάσισαν όλα τα κανάλια όμως. Είναι σαν μία λογοκρισία που ήρθε άνωθεν… Εγώ τα λέω όλα, μέχρι ενός ορίου ευπρέπειας. Δεν υπήρξε ούτε ένα κανάλι να αναφερθεί στο ζήτημα την ώρα που… ξύνεσαι και γίνεται θέμα», ανέφερε επίσης ο Μικρούτσικος.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.394 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Πηγή: newsbeast.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.