ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από την Ντουντουνάκη

Η κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού, Άννα Ντουντουνάκη, έσπασε και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδας 25άρας πισίνας στο Αϊντχόφεν στο ISL.

Παναθηναϊκός: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ από την Ντουντουνάκη

Η Άννα Ντουντουνάκη με 56.26 κατέρριψε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ που είχε κάνει στις 25 Νοεμβρίου με 56.33 και πάλι στο Αϊντχόφεν.

Με την επίδοση αυτή η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ολοκλήρωσε στην 5η θέση με την Αμερικανίδα Κέλσι Ντάλια να τερματίζει σε 54.59 και να παίρνει το παγκόσμιο ρεκόρ από τη Σάρα Σέστρεμ που είχε 54.61 από το 2014.

Εξαιρετική επίδοση έκανε και στα 100μ ελεύθερο η Ντουντουνάκη που έπεσε πρώτη στη σκυτάλη 4Χ100μ ελεύθερο και κολύμπησε σε 55.00 για να γίνει η τρίτη ταχύτερη Ελληνίδα όλων των εποχών, πίσω από τη Νέρι Νιαγκουάρα που έχει το πανελλήνιο με 54.06 και τη Νόρα Δράκου που έχει 54.26.

Μαλακατές για Βοτανικό: «Προσπαθούμε για τον Μάιο του 2026»
Μαλακατές για Βοτανικό: «Προσπαθούμε για τον Μάιο του 2026» 731 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.