ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Νέα νίκη με πέντε γκολ για τις γυναίκες του «τριφυλλιού»

Ευρεία νίκη με 5-0 σημείωσαν οι γυναίκες του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Λέσβου στο γήπεδο του Ρουφ.

Παναθηναϊκός: Νέα νίκη με πέντε γκολ για τις γυναίκες του «τριφυλλιού»

Οι «πράσινες» του Γιάννη Χαραλαμπίδη είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από την αρχή ως το τέλος του ματς και επιβεβαίωσαν τον τίτλο του φαβορί.

Το σκορ άνοιξε η Νταρζάνου στο 15′ ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Σιαφαρίκα έκανε το 2-0. Η Χριστοφορίδη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 56′, στο 86′ η Γρηγοροπούλου έκανε το 4-0 με πέναλτι και το τελικό 5-0 διαμόρφωσε η Νταρζάνου στο 90′.

Παναθηναϊκός (Χαραλαμπίδης): Θεοδωρακοπούλου, Γρηγοροπούλου, Δέλιου (46΄ Σουλάκου), Βιτούλα, Αναστασίου (70΄ Παπαμήτρου), Λαζανά (70΄ Μανέτα), Δημητρίου, Νταρζάνου, Σιαφαρίκα, Τζάνη (46΄ Λόγου), Καμαριανού (46΄ Χριστοφορίδη).

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.