ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολαΐδης: «Από τύχη δεν δέχτηκε γκολ η ΑΕΚ, ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια της» (vid)

Ο Ντέμης Νικολαϊδης σε δηλώσεις του τόνισε ότι από τύχη δεν δέχτηκε γκολ η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Νικολαΐδης: «Από τύχη δεν δέχτηκε γκολ η ΑΕΚ, ήταν από τα χειρότερα παιχνίδια της» (vid)

Χαρακτηριστικά ανέφερε ο Νικολαϊδης:

«Η ΑΕΚ έπαιξε για το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό, από τύχη δεν δέχτηκε γκολ. Γύρισε πολύ γρήγορα πίσω. Βγήκε στο γήπεδο πολύ καλά, στα πρώτα δέκα λεπτά κι από κει και πέρα δεν έπαιξε μπάλα. Δεν είδα κάτι μελετημένο το “καθόμαστε πίσω, περιμένουμε και βγαίνουμε στην αντεπίθεση”. Θα το έλεγα αυτό, αν δεν έκανε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω. Αρα το “παίζω πίσω και δίνω χώρο στον Παναθηναϊκό” δεν έπιασε. Δικαιούταν ένα γκολ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να δικαιούταν και η ΑΕΚ. Περίμενα να βάλει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ και μετά να δώσει χώρο. Αν έτρωγε ένα γκολ στο 85′ πως θα αντιδρούσε μετά; Κινδύνεψε η ΑΕΚ και αν έτρωγε γκολ στο τέλος δεν θα προλάβαινε να αντιδράσει. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Γιαννίκη να κάτσει πίσω ή όχι. Αυτά που βλέπουμε στο γήπεδο σχολιάζουμε. Από τα χειρότερα ματς της ΑΕΚ, όσον αφορά τη δημιουργία»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.