ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρίφτης: «Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι του Νέντοβιτς κι αν μπορούμε να το διαχειριστούμε κι αυτό»

Ολα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου.

Πρίφτης: «Δεν ξέρουμε πόσο σοβαρό είναι του Νέντοβιτς κι αν μπορούμε να το διαχειριστούμε κι αυτό»

Ολα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου.

Ο προπονητής του τριφυλλιού στάθηκε στον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του «τριφυλλιού» στην ΕΡΤ:

«Αυτή στη στιγμή είναι το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας. Έχουμε ήδη πολλά προβλήαματα, δεν ξέρουμε αν μπορούμε να το διαχειριστούμε κι αυτό. Δεν ξέρω τι είδους διάστρεμμα είναι. Κάναμε κάποια καλά πράγματα και κάποια μέτρια. Το Λαύριο δεν είχε να χάσει κάτι και έπαιξε επιθετικά».

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 48.157 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά όσα είπε στην συνέντευξη τύπου: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες με τα προβλήματα που είχαμε. Κερδίσαμε, αυτό έχει σημασία. Στο μυαλό μας είναι το δύσκολο πρόγραμμα. Θα θέλαμε να βελτιώσουμε την θέση μας στην Ευρωλίγκα, έχουμε κάποιες απώλειες να διαχειριστούμε. Πάντα κάποιοι παίκτες πρέπει να παίζουν καλά. Συγχατητήρια και στο Λαύριο».

Για τους Νέντοβιτς, Παπαπέτρου και Ουάιτ: «Είναι νωρίς, είναι ζεστό το πόδι του. Έχει γυρίσει. Δεν είναι κάτι απλό. Να δούμε τι ενημέρωση θα έχουμε από τους γιατρούς αύριο. Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι Παπαπέτρου και Ουάιτ. Ο Οκάρο είναι ακόμα κλινήρης. Το κορμί του Παπαπέτρου δεν είναι στην συνθήκη που θα έπρεπε για να παίζει όπως έκανε πριν. Δεν έχει κάνει προπόνηση, κάνει μόνο αερόβιο. Έχει ταλαιπωρηθεί».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.