ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ώρα πρόκρισης με τον κόσμο στο πλευρό του!

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup θέλει να σφραγίσει απόψε (8/12, 20:00) στην έδρα του ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ώρα πρόκρισης με τον κόσμο στο πλευρό του!

Ο Παναθηναϊκός έκανε το πρώτο βήμα στο Ισραήλ και στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ και σήμερα θέλει να ολοκληρώσει το έργο του και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του Challenge Cup.

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του τριφυλλιού, θέλει τη νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης και στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι μπορεί να τα καταφέρει με τον κόσμο συμπαραστάτη σ’ αυτή την προσπάθεια.

Αν οι πράσινοι ηττηθούν με σκορ 3-0 ή 3-1 τότε μένουν εκτός συνέχειας, ενώ σε περίπτωση που η Μακάμπι επικρατήσει με 3-2, το ματς θα οδηγηθεί στο χρυσό σετ, όπου και θα κριθεί η πρόκριση.

Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός
Έκλεισε Καταρίνα Γιόβιτς ο Παναθηναϊκός 853 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sports 6, με ώρα έναρξης στις 20:00. Όποια ομάδα προκριθεί στην επόμενη φάση του Challenge Cup, θα κληθεί να αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης, Πεντζουγκιόρ – Ποντολιάνι.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Τούρκος, Κοράι Γιλμαζγκίλ και ο Σέρβος, Τόμισλαβ Πόποβιτς. Ενώ αγωνιστικά προβλήματα για το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου δεν υπάρχουν, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει κανονικά τον Θανάση Πρωτοψάλτη που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση του Ισραήλ, λόγω τραυματισμού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.