Επικαιρότητα

Το πολύ καλό νέο της ημέρας: Η επικρατέστερη ημερομηνία για το τέλος της πανδημίας στην Ελλάδα λόγω Όμικρον

Το πολύ καλό νέο της ημέρας: Η επικρατέστερη ημερομηνία για το τέλος της πανδημίας στην Ελλάδα λόγω Όμικρον

Δεν είναι υπερβολή ότι από τη μέρα που οι επιστήμονες εντόπισαν το πρώτο κρούσμα της μετάλλαξης Όμικρον, σήμανε συναγερμό σε όλο τον πλανήτη.

Ο φόβος ότι επιστρέφουμε στο σημείο μηδέν του 2020 ήταν διάχυτος καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούσαν για ένα στέλεχος άκρως μεταδοτικό που μπορεί να τρυπήσει το τείχος προστασίας των εμβολίων.

Όσο όμως περνούν οι μέρες και οι επιστήμονες αποκωδικοποιούν το νέο στέλεχος, τόσο πιο πολύ ξεθωριάζει η αρχική εικόνα. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που επιβεβαιώνεται η πληροφορία ότι η μετάλλαξη Όμικρον έχει αποσπάσει γενετικό υλικό από το κοινό κρυολόγημα.

Περισσότερα εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

Ακολούθησε το στο Google News
Exit mobile version