ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Ντε Ντρις: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και με τον κόσμο μας μαζί θα προκριθούμε»!

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση στο Challenge Cup κόντρα στη Μακάμπι, είναι ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις σύμφωνα με όσα γράφει μέσα από το προσωπικό του blog στο Panathinaikos24.gr.

Blog - Ντε Ντρις: «Έχουμε αυτοπεποίθηση και με τον κόσμο μας μαζί θα προκριθούμε»!

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει την πρόκριση στο Challenge Cup κόντρα στη Μακάμπι, είναι ο Μπραμ Βαν Ντερ Ντρις σύμφωνα με όσα γράφει μέσα από το προσωπικό του blog, στο Panathinaikos24.gr.

«Καλημέρα σας, Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το σημερινό παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχουμε αυτοπεποίθηση και όλοι πιστεύουμε στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup.

Από την άλλη βέβαια πιστεύω ότι το ματς θα είναι δύσκολο. Μπορεί στο Ισραήλ να κερδίσαμε με 3-2 στο τέλος, αλλά πρέπει και σήμερα να πάρουμε τη νίκη. Με τους οπαδούς στο πλευρό μας βέβαια θα είναι διαφορετικό. Μας δίνουν μεγάλη δύναμη όταν είναι στο γήπεδο και μπορώ να σας πω ότι είναι ένας παραπάνω παίκτης για εμάς.

Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι αυτό, καθώς και ο Πρωτοψάλτης είναι καλύτερα και θα μπορέσει να δώσει κάποιες βοήθειες. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτό, καθώς είναι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Θέλω ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο σήμερα. Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ και στο παιχνίδι με τον Μίλωνα.

Ήμασταν αρκετά κουρασμένοι λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών. Η ομάδα ξεκουράστηκε την Κυριακή και τις τελευταίες τρεις μέρες από τις προπονήσεις φαίνεται ότι έχουμε πολύ ενέργεια.

Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε σήμερα. Θα τα ξαναπούμε, Βαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ