ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Αταλάντα

Η στοιχηματική πρόταση της ημέρας από το Betarades.gr!

Στοίχημα: Η ευκαιρία της Αταλάντα

Ολοκληρώνεται σήμερα με οκτώ παιχνίδια η φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, με αναμετρήσεις – φωτιά και “μάχες” που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Την ίδια στιγμή στο πρόγραμμα υπάρχουν αναμετρήσεις από τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και της Σκωτίας, ωστόσο το ενδιαφέρον μας στρέφεται για ακόμη μια μέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τη σημερινή μας πρόταση να έρχεται από το παιχνίδι Αταλάντα – Βιγιαρεάλ. Όλα τα παιχνίδια της ημέρας είναι διαθέσιμα στην βετ365

Νίκη που δείχνει ότι μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πήρε η Αταλάντα το Σάββατο στην έδρα της Νάπολι, της οποίας επικράτησε με 3-2. Τέταρτη σερί νίκη στο πλαίσιο του πρωταθλήματος για την ομάδα του Γκασπερίνι, είχαν προηγηθεί εκείνες με Βενέτσια (4-0), Γιουβέντους (0-1), Σπέτσια (5-2) και Κάλιαρι (1-2). Στο Τσάμπιονς Λιγκ τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θα ήθελε, μετρά μόλις μια νίκη σε πέντε ματς και πλέον με νίκη θα είναι σίγουρα δεύτερη και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, με ισοπαλία θα είναι τρίτη, ενώ με ήττα κινδυνεύει να μείνει ακόμη και εκτός Ευρώπης, αν την ίδια ώρα η Γιουνγκ Μπόις κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας. Χωρίς νέα προβλήματα.

Από την άλλη η Βιγιαρεάλ έρχεται από την ήττα με 1-0 από τη Σεβίλλη. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα στο πρωτάθλημα μετά το εντός έδρας 1-3 απ’ την Μπαρτσελόνα, η πέμπτη ήττα στις τελευταίες οκτώ αγωνιστικές (1-2-5)! Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα δεδομένα απόψε είναι υπέρ της, προκρίνεται ακόμη και με ισοπαλία, με ήττα θα είναι σίγουρα τρίτη.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις αλλά και τα υπόλοιπα Προγνωστικά Στοιχήματος για τα παιχνίδια της ημέρας στο Betarades.gr!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE