ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ματς με τη Λάρισα

Στην αναβολή της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Λάρισα, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί την Κυριακή (12/12), προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ.

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκε το ματς με τη Λάρισα

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Λάρισα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League, αναβάλλεται μετά από απόφαση του ΕΣΑΚΕ.

Συγκεκριμένα, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος αποφάσισε τη μη διεξαγωγή του αγώνα την προσεχή Κυριακή (12/12) που ήταν προγραμματισμένος, καθώς είδε πως το αγωνιστικό πρόγραμμα της ομάδας του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά επιβαρυμένο, με αρκετά ματς συρρικνωμένα σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Θυμίζουμε πως, οι πράσινοι αντιμετωπίζουν την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ την Άλμπα Βερολίνου, ενώ την επόμενη εβδομάδα υπάρχει προγραμματισμένη διπλή αγωνιστική για την Ευρωλίγκα, με το τριφύλλι να πρέπει να ταξιδέψει στο Μιλάνο για να παίξει με την Αρμάνι (14/12), ενώ στη συνέχεια θα αγωνιστεί εντός έδρας κόντρα στη Μπαρτσελόνα (16/12).

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Ο ΕΣΑΚΕ ανακοινώνει τις εξής αλλαγές στο αγωνιστικό και τηλεοπτικό πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Stoiximan Basket League:

*Ο αγώνας Περιστέρι Vitabiotics – Ιωνικός HNC Revolution θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Γ. Περιστερίου την Κυριακή 12/12/21 με ώρα έναρξης στις 20:00 (αντί 17.00) και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από την ΕΡΤ-3.

*Ο αγώνας Προμηθέας Πάτρας – Λαύριο Megabolt θα πραγματοποιηθεί στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS 3 ERTFLIX (αντί του ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX).

*Ο αγώνας Ηρακλής – ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί στο Ιβανώφειο το Σάββατο 11/12/21 με ώρα έναρξης στις 17.00 και θα μεταδοθεί live τηλεοπτικά από το ΕΡΤ SPORTS ERTFLIX (αντί της ΕΡΤ-3).

*Κατόπιν αιτήματος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, το οποίο έγινε αποδεκτό από την Επιτροπή Πρωταθλήματος του Συνδέσμου που συνεδρίασε την 7-12-2021, o αγώνας Λάρισα – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αναβάλλεται. Θα υπάρξει ενημέρωση για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...