ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στις 27/12 ο προημιτελικός του Κυπέλλου με Λαύριο

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων με τους προημιτελικούς για το Κύπελλο Ελλάδας. Πότε θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός το Λαύριο.

Παναθηναϊκός: Στις 27/12 ο προημιτελικός του Κυπέλλου με Λαύριο

Στο παρκέ θα περάσουν τις ημέρες των Χριστουγέννων οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ, οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το διήμερο (26-27/12), ενώ ανακοίνωσε και τις ώρες διεξαγωγής των αγώνων.

Συγκεκριμένα οι πράσινοι του Δημήτρη Πρίφτη, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν σε νοκ αουτ ματς το Λαύριο, τη Δευτέρα 27/12.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.712 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων:

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου

17:00 (ΣΕΦ) Ολυμπιακός – Ιωνικός Νίκαιας

20:00 (Κλειστό Άνω Λιοσίων) ΑΕΚ – Περιστέρι

Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου

17:00 («Δ. Τόφαλος») Προμηθέας Πάτρας – ΠΑΟΚ

20:00 (ΟΑΚΑ) Παναθηναϊκός – Λαύριο

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...