ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού για τον Βασίλη Λεβέντη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πήρε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, μετά από σχεδόν 75 ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού. 

Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού για τον Βασίλη Λεβέντη

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πήρε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, μετά από σχεδόν 75 ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού.

Σε ανακοίνωση του, το νοσοκομείο αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εισήχθη στις 25 Σεπτεμβρίου με κορωνοϊό και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του.

Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία!
Δημοσκόπηση που ανατρέπει τα πάντα: Το χειρότερο σενάριο για τη Νέα Δημοκρατία! 2.567 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είχε αποσωληνωθεί στις 27 του ίδιου μήνα, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και διασωληνώθηκε ξανά.

Πλέον έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Σημειώνεται πως δεν είχε εμβολιαστεί, ενώ έχει υποκείμενο νόσημα.

«Ποτέ δεν ήταν στο κίνημα των αντιεμβολιαστών, είχε φόβο λογω των νοσημάτων που είχε και δεν πρόλαβε να εμβολιαστεί», εξήγησε ο γιος του Μάριος Γεωργιάδης. «Δεν θα περνούσαμε τη διαδικασία αν είχε προλάβει».

Και συνέχισε λέγοντας : «Είναι μια καλή ημέρα σήμερα, να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στον πατέρα μου και πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων. Προτρέπω όλο τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει αλλα για να μην πεθάνει».

Σύμφωνα τον ίδιο είναι καλά ωστόσο έχει καταπονηθεί πολύ, αλλά νοητικά είναι καλά.

«Το βιώσαμε δύσκολα, βλέπουμε μισογεμάτο το ποτήρι γιατί έχουμε ένα γολγοθά μπροστά. Ανυπομονεί να γυρίσει σπίτι και θα επικοινωνήσει με όλους εν ευθέτω χρόνω», κατέληξε.

Πηγή: skai.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.