ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος σε παίκτες: «Πρέπει να ντρέπεστε, είμαστε 7οι. Όποιος δεν μπορεί, η πόρτα είναι ανοιχτή»

Άστραψε και βρόντηξε ο Γιάννης Αλαφούζος που μετέβη στο Κορωπί και μίλησε σε σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού με αφορμή τη χαμηλή βαθμολογία της ομάδας.

Αλαφούζος σε παίκτες: «Πρέπει να ντρέπεστε, είμαστε 7οι. Όποιος δεν μπορεί, η πόρτα είναι ανοιχτή»

Ο ιδιοκτήτης της πράσινης ΠΑΕ έδειξε τον εκνευρισμό του για τη μη αποτελεσματικότητα και τα έψαλλε στους παίκτες:

«Ειμαι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτασαμε μετά από όλα αυτά να έχετε το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον. Είναι κάποια ματς που μπορούν να χαθούν έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο αλλά είναι αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Μας έχουν περάσει ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ, ο Άρης επί της ουσίας είναι έξι βαθμούς μπροστά μας, είμαστε 7οι, το καταλαβαίνετε; Γι αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε. Έχετε έναν πολύ καλό προπονητή, και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα.

Σκεφτείτε ότι ακόμη και πέρσι με τόσα προβλήματα ήμασταν 5οι. Φέτος είναι υποχρέωση να είμαστε πολύ ψηλότερα. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο πρέπει να σας πω. Παίξτε για τον εαυτό σας. Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε η πόρτα είναι ανοιχτή», ανέφερε.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.949 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι μια από τις σπάνιες φορές που ο Γιάννης Αλαφούζος μιλάει στους ποδοσφαιριστές σε τέτοιο ύφος. Ο μεγαλομέτοχος του τριφυλλιού έστειλε το μήνυμά του, ξεκαθάριζε ότι στηρίζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και περιμένει αποτελέσματα στη συνέχεια.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...