ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας – Διεκδικητές όλων των τίτλων μέχρι τέλους»!

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μιλάει στο Panathinaikos24.gr και αναφέρεται στην εικόνα που είχε ο Παναθηναϊκός στα δύο ματς με τη Μακάμπι, στην πρόκριση που την αφιερώνει αρχικά στον κόσμο της ομάδας και επισημαίνει πως η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.

Ανδρεόπουλος στο Panathinaikos24.gr: «Η πρόκριση είναι αφιερωμένη στον κόσμο μας - Διεκδικητές όλων των τίτλων μέχρι τέλους»!

Έζησε όλες τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια και πλέον ήρθε η ώρα να δρέψει τους καρπούς της επιτυχίας. Αρχικά με τους εγχώριους τίτλους που κατέκτησαν οι «πράσινοι» τα προηγούμενα χρόνια, ενώ τώρα πλέον θέλει να ζήσει και την ευρωπαϊκή καταξίωση.

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος μιλάει στο Panathinaikos24.gr, για την πρόκριση στη διοργάνωση του CEV Challenge Cup στα δύο ματς κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και στη συνέχεια που ευελπιστεί να είναι ανάλογη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δηλώνει:

Για την πρόκριση με τις δύο νίκες κόντρα στην Μακάμπι και τη σημασία της:

«Αυτές οι εμφανίσεις για μένα έχουν διπλή ανάγνωση. Μια ατομική και μια ομαδική. Ομαδική για το σύλλογο, καθώς είναι ιστορική η στιγμή που μετά από χρόνια η ομάδα συμμετείχε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και κατάφερε να διακριθεί. Δείχνει τον δρόμο που πρέπει να βαδίσει ο σύλλογος για να επιστρέψει και να καταξιωθεί.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.129 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικά για μένα αυτή η πρόκριση είναι η πρώτη μου επιτυχία στην Ευρώπη και η ευκαιρία που έψαχνα να διακριθώ σαν παίκτης του Παναθηναϊκού κόντρα σε μια ομάδα που αποτελεί παραδοσιακή δύναμη στον αθλητισμό».

Αν θέλει να αφιερώσει κάπου αυτές τις εμφανίσεις κόντρα στην Μακάμπι:

«Και τις δύο νίκες σε Τελ Αβίβ και Αθήνα θα ήθελα πρώτα απ’ όλα να τις αφιερώσω στον κόσμο που είναι συνεχώς δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια και στη συνέχεια στην οικογένειά μου».

Για την εικόνα που έδειξαν οι πράσινοι μετά την κατάκτηση του σετ από την Μακάμπι και αν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις:

«Όχι σε καμία περίπτωση δεν κάναμε κάποια αρνητική σκέψη. Σε κανένα σημείο των σετ δεν νιώσαμε φόβο κόντρα στην αντίπαλο μας. Απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να φαίνεται η κούρασή μας, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία.

Το τονίζω αυτό, καθώς εδώ και περίπου ένα μήνα παίζουμε συνεχόμενα ματς (Τετάρτη-Σάββατο) μια διαδικασία αρκετά πρωτόγνωρη για εμάς λόγω αποχής τα προηγούμενα χρόνια από την Ευρώπη.

Μπορεί να είναι μια πολύ καλή ευκαιρία τα συνεχόμενα ματς γιατί είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους, ωστόσο δεν παύει οι απαιτήσεις να είναι μεγάλες και η καταπόνηση επίσης. Επίσης η ομάδα αποτελείται από νέους σε εμπειρίες αθλητές οπότε κάπως πρέπει να υπάρξει και η ανάλογη διαχείριση».

Για τον αγωνιστικό ρυθμό που αποκτά η ομάδα από τους συνεχόμενους αγώνες και αν έχει καταφέρει να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων της:

«Προφανώς και μέσα από συνεχόμενα ματς αποκτούμε ρυθμό, ωστόσο η ομάδα παρόλο που έχει δώσει αρκετά ματς υψηλής έντασης, δεν έχει φτάσει στο 100% αυτού που μπορεί να αποδώσει μέσα στο γήπεδο. Τα ματς υψηλού επιπέδου μπορεί να μας δίνουν σιγά σιγά ρυθμό, αλλά από την άλλη μας στερούν μια ενδεχόμενη ξεκούραση.

Η ομάδα όμως που έχει δημιουργηθεί έχει απίστευτες δυνατότητες και όσο περνάει ο καιρός μέσα στη σεζόν, ολοένα και θα παίζει καλύτερη γιατί ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε και εμείς αλλά και το τεχνικό τιμ. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, να είμαστε όλοι καλά στην υγεία μας για να μπορέσουμε να είμαστε διεκδικητές όλων των στόχων μας».

Για την ψυχολογική ώθηση ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας (13/12) κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Ο κόσμος πολύ σωστά πράττει και ζητάει τη νίκη στο ντέρμπι και έτσι πρέπει να κάνει κάθε φορά. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας αυτή τη στιγμή και να είμαστε αρκετά ψύχραιμοι.

Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και εμείς σαν Παναθηναϊκός θα πρέπει να είμαστε σωματικά και πνευματικά έτοιμοι για μια δυνατή μάχη. Θεωρώ πως ο νικητής του ντέρμπι θα έχει και ένα μικρό προβάδισμα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...