ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έβανς: «Όταν παίζουμε άμυνα, είμαστε διαφορετική ομάδα»

Τον τρόπο που πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου για να πάρει τη νίκη, ανέλυσε ο Τζέρεμι Έβανς.

Έβανς: «Όταν παίζουμε άμυνα, είμαστε διαφορετική ομάδα»

Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος προέρχεται από την καλύτερή του εμφάνιση με τη φανέλα των «πρασίνων» κόντρα στο Λαύριο, μίλησε για τον αυριανό αγώνα για τη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένα απαιτητικό παιχνίδι, κάθε αγώνας είναι δύσκολος. Θα πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παλέψουμε, θέλουμε τη νίκη και να γυρίσουμε την κατάσταση. Το βασικό είναι να παίξουμε άμυνες, από εκεί ξεκινάνε όλα για μας. Ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε άμυνa».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι σχολίασε πως: «Το έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια πως είμαστε μια διαφορετική ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς και να παίξουμε ο ένας για τον άλλον. Το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, οπότε αυτό είναι ένα “συν”. Πέρα από αυτό, πρέπει να δουλέψουμε για μας και να κερδίσουμε για τους εαυτούς μας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.730 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τις απουσίες της ομάδας: «Αυτό είναι μέρος της δουλειάς, το περνούν όλες οι ομάδες. Η Άλμπα έχει επίσης τραυματίες, αλλά θα έρθει για να παίξει για τη νίκη. Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Έχουμε απουσίες, οι υπόλοιποι πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.