ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Panathinaikos Stars

Blog – Ντε Ντρίς: «Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχω συναντήσει αλλού – Νίκη με Ολυμπιακό για να ξανακάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»!

Την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και έδωσαν ώθηση στο «τριφύλλι» για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση επί της Μακάμπι, αποθεώνει μέσα από το προσωπικό του blog στο Panathinaikos24.gr, ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις.

Blog - Ντε Ντρίς: «Τέτοια ατμόσφαιρα δεν έχω συναντήσει αλλού - Νίκη με Ολυμπιακό για να ξανακάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας»!

Την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και έδωσαν ώθηση στο «τριφύλλι» για να πάρει τη νίκη και την πρόκριση επί της Μακάμπι, αποθεώνει μέσα από το προσωπικό του blog στο Panathinaikos24.gr, ο Μπραμ Βαν Ντε Ντρις.

«Καλησπέρα σας, Πραγματικά ήταν μια μεγάλη νίκη χθες για εμάς. Θέλαμε παρά πολύ αυτή την πρόκριση και μας βοήθησε και παρά πολύ ο κόσμος μας, για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ότι και να πω για τους φιλάθλους μας είναι λίγο. Έχω χάσει τα λόγια μου από χθες! Έχω παίξει σε πολλές ομάδες και σε αρκετές χώρες, αλλά αυτή την ατμόσφαιρα δεν την έχω δει πουθενά αλλού. Είναι σε όλα τα ματς δίπλα μας και μας αποθεώνουν.

Σε κάθε πόντο στο χθεσινό ματς φώναζαν και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι τους κάναμε να χαμογελάσουν. Στο τέταρτο σετ, ήταν ο λόγος που καταφέραμε να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να  κερδίσουμε το ματς.

Όσον αφορά την εικόνα του αγώνα, δεν μπορώ να πω ότι ήταν εύκολο να κερδίσουμε, παρότι ο αντίπαλός μας δεν ήταν πάρα πολύ δυνατός. Αυτό που μας δυσκόλεψε ήταν το πολύ καλό μπλοκ τους. Έπρεπε να ήμασταν υπομονετικοί και αυτό κάναμε.

Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Ολυμπιακό την προσεχή Δευτέρα. Πάμε να τα δώσουμε όλα, να κερδίσουμε και να κάνουμε τους οπαδούς μας χαρούμενους ξανά.

Θα τα ξαναπούμε σύντομα, Μπραμ»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ