ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Φάρμα: Το πλάvo-φωτιά με τα προσόvτα παίκτριας που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (Vid)

Αν δεν την ξέρατε πριν τη «Φάρμα», τώρα θα την μάθετε για τα καλά. Τη λένε Κρίστυ Λυκοπούλου και μπορεί να μην έχει το brand της Μπάστα ή της Ηλιάδη, αλλά είναι κι αυτή μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα.

Η Φάρμα: Το πλάvo-φωτιά με τα προσόvτα παίκτριας που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο (Vid)

Αν δεν την ξέρατε πριν τη «Φάρμα», τώρα θα την μάθετε για τα καλά. Τη λένε Κρίστυ Λυκοπούλου και μπορεί να μην έχει το brand της Μπάστα ή της Ηλιάδη, αλλά είναι κι αυτή μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα. Κι η παραγωγή δεν θέλησε να χάσει ούτε δευτερόλεπτο από το πρώτο της μπάνιο στο ριάλιτι.

Η Κρίστυ, για όσους δεν γνωρίζουν τι κάνει στην έξω ζωή, είναι εδώ και ενάμιση χρόνο personal trainer και ασχολείται πολύ με το bodybuilding. Μάλιστα, είχε πάει για ένα διάστημα στο Ντουμπάι και είχε κάνει vlog με έναν από τους γνωστότερους youtubers του bodybuilding, τον Μάικ Θέρστον. Για να σε δεχτεί ένα τέτοιο όνομα, σημαίνει πως πρέπει να είσαι αψεγάδιαστη.

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 65.407 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: dailymedia

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...