ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μέικον: «Η πρώτη μου αγάπη ήταν η πάσα και όχι το σκορ»

Την προσωπική του απόδοση στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Άλμπα, σχολίασε ο Ντάριλ Μέικον.

Μέικον: «Η πρώτη μου αγάπη ήταν η πάσα και όχι το σκορ»

Ο Αμερικανός γκαρντ, αναφέρθηκε στους πόντους που σημείωσε αλλά και στις ασίστ, ενώ επεσήμανε πως η πρώτη του αγάπη ήταν η πάσα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είναι εκπληκτικό να επιστρέφεις σε αυτή την αρένα και να κερδίζεις, να κάνεις το σόου για τους φιλάθλους, να τους δίνεις αυτό που θέλουν να δουν. Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν ότι μπορώ να έχω 11 ασίστ. Αυτή είναι στην πραγματικότητα η πρώτη μου αγάπη, να πασάρω.

Όταν έχω την ευκαιρία να το δείξω, θα το κάνω. Πρέπει να είμαστε o ένας δίπλα στον άλλον. Ο Νέντοβιτς είναι εκτός, ο επόμενος είναι έτοιμος, ξέρει ότι καλύψαμε το κενό του όσο περιμένουμε να επιστρέψει υγιής για να μπορέσει να έρθει μαζί μας».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 16.986 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.