ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Σημαντική η νίκη κόντρα στην Άλμπα – Ο Μέικον έκανε εξαιρετική δουλειά»

Σπουδαία και σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά τη λήξη του αγώνα.

Παπαγιάννης: «Σημαντική η νίκη κόντρα στην Άλμπα - Ο Μέικον έκανε εξαιρετική δουλειά»

Την σπουδαιότητα της νίκης κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, επεσήμανε ο Γιώργος Παπαγιάννης, με τον σέντερ των «πρασίνων» να αποθεώνει τον Ντάριλ Μέικον για την απόδοσή του.

Αναλυτικά όσα είπε ο σέντερ του «τριφυλλιού»:

«Στην αρχή του παιχνιδιού, στο πρώτο ημίχρονο, δεν παίξαμε καλά… Μετά το ημίχρονο, όταν επιστρέψαμε, βάλαμε μερικά πολύ σημαντικά καλάθια. Ο Ντάριλ έκανε εξαιρετική δουλειά, ειδικά στις ασίστ. Είχε τους πάντες σε ανοικτό χώρο και όλα έχουν να κάνουν με τη δουλειά που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι μια πολύ σημαντική νίκη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.