ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Παναθηναϊκός: Κόντρα στον ΠΑΟΚ για να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο

Ο φορμαρισμένος Παναθηναϊκός, αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ (20:30) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής και τελευταίας στον πρώτο γύρο για την Volley League γυναικών. Το τρίποντο της νίκης θέλουν οι «πράσινες» για να παραμείνουν στην κορυφή.

Παναθηναϊκός: Κόντρα στον ΠΑΟΚ για να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο

Η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου μετρά 11 νίκες και μία ήττα στο φετινό μαραθώνιο της Volley League γυναικών και θέλει να κλείσει νικηφόρα τον πρώτο γύρο.

Το «τριφύλλι» διανύει καταπληκτική φόρμα το τελευταίο χρονικό διάστημα, όμως το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα.

Βαθμολογικά ο δικέφαλος είναι στη δεύτερη θέση με δύο πόντους διαφορά από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και όπως είναι απολύτως κατανοητό, η μάχη αναμένεται σπουδαία στο φινάλε του πρώτου γύρου για την Volley League γυναικών.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.282 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 20:30 και θα καλυφθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα Sdna.gr. Ενώ συνεχής ενημέρωση θα υπάρξει και από το Panathinaikos24.gr.

Αγωνιστικά προβλήματα η ομάδα του Απόστολου Οικονόμου δεν έχει, ενώ και ο φιλοξενούμενος ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με όλα του τα όπλα στη διάθεσή του. Διαιτητές του σπουδαίου αγώνα, θα είναι οι Βουδούρης και Μυλωνάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.