ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέρι: «Γνωρίζω τι λένε για μένα – Έχω πίστη στις ικανότητές μου» (Pic)

Στην κριτική που του ασκείται, αναφέρθηκε ο Κέντρικ Πέρι, μέσα από ανάρτηση που έκανε στα social media.

Πέρι: «Γνωρίζω τι λένε για μένα – Έχω πίστη στις ικανότητές μου» (Pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ με μήνυμά του στο twitter, σχολίασε όσα ακούγονται ως τώρα για την πορεία του στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στη συνολική εικόνα της ομάδας στο ματς κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου.

«Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού μου ασκούν κριτική για τα παιχνίδια μου μέχρι τώρα. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για εμένα είναι πως πάντα θα δουλεύω και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα! Ξέρω τι παίκτης είμαι και έχω αυτοπεποίθηση για τις ικανότητές μου. Πήραμε μια σπουδαία νίκη, ας χτίσουμε πάνω σε αυτήν για το επόμενο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.