ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Το έχασε στις λεπτομέρειες

Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού καθώς ηττήθηκε με 8-7 εκτός έδρας από τον ΝΟ Χίου

Το έχασε στις λεπτομέρειες

Δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο του Παναθηναϊκού καθώς ηττήθηκε με 8-7 εκτός έδρας από τον ΝΟ Χίου

Παρά τη μάχη που έδωσαν οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα από τη Χίο και τελικά λύγισαν.

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα του αγώνα:2-2, 2-0, 1-1, 3-4.

Οριστικό για… Βοτανικό!
Οριστικό για… Βοτανικό! 2.017 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΝΟ ΧΙΟΥ (Γιώργος Ντόσκας): Χόλαντ, Μιμίδης Στ., Σπανογιάννης, Γδύσης, Παππάς Κ. 1, Παππάς Αλ. 1, Κανδιόγλου 3, Χριστοφορίδης 1, Μαρουλάς, Κόλλιας, Καλαργυρός, Μπενέτος, Καρακούρος Ιω., Καρακούρος Μ. 1, Αμπάζης 1.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Γαβαλάς Θ., Δανούρδης, Σιαμάς Χρ., Ξενάκης 2, Κουρλιάφτης 2, Καρακάσης Ν., Σιαμάς Π., Πανταζόπουλος, Ρομπόπουλος 1, Χατζηστεφάνου 1, Βέκκος 1, Παπαβασιλείου, Τριχάς, Δευτεραίος, Εγνατιάδης.

Σε δήλωση του ο προπονητής του ΠΑΟ Μιχάλης Λαζαρίδης ανέφερε «Η ομάδα πάλεψε. Δυστυχώς είχαμε μέτρια απόδοση και δεν μπορούσαμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, αφού μπήκαμε στον δικό τους.

Είχαμε κακό ποσοστό στον παίκτη παραπάνω, και ενώ παλεψαμε δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να νικήσουμε τον Βόλο στο Γουδί.

Η ομάδα δουλεύει πολύ στην προπόνηση και έχει μάθει να παλεύει όλα τα ματς. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα καταφέρουμε τον στόχο μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...